L’Hospital Francolí ha organitzat dues jornades de portes obertes dirigides a les famílies i a les persones cuidadores dels usuaris de l’Hospital de dia amb la finalitat que les famílies coneguin els programes terapèutics i hi participin.

Els dies 3 i 11 de juny s’han celebrat aquestes jornades que s’han iniciat amb la presentació de l’equip de professionals dels diferents serveis de l’Hospital. A continuació, s’han dut a terme tres tallers que han comptat amb la participació de les famílies i dels pacients: un de teràpia cognitiva, un de psicomotricitat i un altre de recomanacions d’estils de vida saludable i d’educació saludable. Finalment, s’han visitat les instal·lacions de l’Hospital Francolí.

A través d’aquestes trobades, l’equip de l’Hospital de dia ha apropat la realitat diària dels pacients a les famílies i a les persones cuidadores, reforçant i propiciant la seva participació en les activitats terapèutiques i lúdiques que es duen a terme. L’equip que ha organitzat la jornada està integrat per professionals de neuropsicologia, treball social, infermeria, auxiliar d’infermeria, animació sociocultural i administració.