L’Hospital Sociosanitari Francolí gaudeix de la Diada de Sant Jordi 2019 amb La Veu em Frisa

Les paraules de Teresa Pàmies, Joan Brossa, Joan Amades o les faules d’Hisop, entre d’altres,  han omplert aquest Sant Jordi l’Hospital de Dia Francolí.

La veu em frisa, iniciativa dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona, és una activitat amb 9 anys de tradició amb la qual es vol acostar aquesta festa a les persones que es troben en situacions que no els permeten celebrar-la al carrer, perquè són en hospitals, residències de gent gran, etc.

En el decurs de l’activitat es llegeixen una selecció de textos elaborada per la Biblioteca Pública de Tarragona, el Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, la Direcció General de Política Lingüística, l’Escola Oficial d’Idiomes i Òmnium Cultural, que es faciliten amb anterioritat als lectors que participen de manera desinteressada i voluntària.
En aquesta edició ens van acompanyar Anna Pacheco, Anna Vila Anna Pardo, Eduard Manero i el delegat del Govern de la Generalitat Òscar Peris; l’activitat va comptar amb la presentació de Carme Lluch, animadora sociocultural de l’Hospital Sociosanitari Francolí.