GiPSS s’afegeix a la Primavera Literària

Els versos  de la poeta tarragonina Montserrat Abelló   omplen el vestíbul  del centre hospitalari  en el centenari del seu naixement.

Sota el títol Paraules que curen  l’Hospital Sociosanitari Francolí  de Tarragona  apropa  la poesia  als seus  usuaris,  famílies i professionals   amb  una selecció de poemes de l’autora tarragonina Montserrat Abelló, en el marc de  la commemoració del centenari del seu naixement.

A partir del  21 de març,  coincidint amb el Dia Mundial de la Poesia, el vestíbul  de  l’Hospital    acull   tot un seguit de cartells amb  una  selecció de poemes de l’autora, paraules de saviesa, bellesa i humanitat que romandran  al llarg de tot l’any 2018.

En les llargues  estades  hospitalàries  el temps passa  lentament i aproximar la poesia  als nostres usuaris i famílies, entenem que és una experiència estètica  que aporta múltiples beneficis  i distracció.

Des de l’àrea d’Animació Sociocultural  i la  de Participació Ciutadana  del nostre  hospital, es programen regularment múltiples  activitats per als pacients de Planta i de l’Hospital de Dia, vinculades  a la ciutat  i  amb  la  col·laboració  desinteressada de diverses entitats i institucions culturals i artístiques del Camp de Tarragona.

D’altra banda, amb aquesta acció literària, Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GiPSS) també vol fer la seva aportació al coneixement i divulgació  de l’obra i la personalitat  la poeta tarragonina.