GiPSS present en la II Jornada Treball Social Sanitari

Sota el títol Peça Clau en Salut, les treballadores socials sanitàries de GiPSS  han participat en  la  II Jornada Treball Social Sanitari amb la seva presència  i també formant part del Comitè Organitzador.

La trobada, celebrada aquest divendres 16 de novembre a la Universitat Rovira i Virgili, ha posat de relleu la importància del treball social sanitari en els diferents àmbits de la salut: hospitalari, sociosanitari, atenció primària, salut mental i en organitzacions que treballen en el tercer sector.

La Jornada va arrencar amb la conferència inaugural Una mirada a l’atenció social sanitària a càrrec de Victòria Mir, coordinadora  Treball Social d’Atenció Primària  ICS i membre del Programa de Prevenció a la Cronicitat de Catalunya (PPAC). Seguidament institucions i entitats del territori va presentar  diferents comunicacions partint de projectes  d’atenció  social sanitària ja consolidats en diferents àrees: infància, salut mentals i cronicitat entre d’altres.

La jornada que va omplir, de gom a gom,  l’Aula  Magna del Campus Catalunya va finalitzar amb la xerrada Viure amb entusiasme amb el comunicador Victor Kúppers.