GiPSS (Gestió i Prestació de Serveis de Salut), present  a la XX Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial

GiPSS ha participat en la XX Jornada  de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial amb dues comunicacions  que pivoten  sobre el Pla Estratègic  2017-2018 de GiPSS.

Amb la mirada posada en  la Atenció Integral i Centrada en la Persona ( AICP), la comunicació  Bona pràctica” Dret a la privadesa i intimitat´ com un projecte de millora d’humanització de l’atenció en un centre sociosanitari: agregant valor en la pràctica clínica del dia a dia professional, persegueix la consecució  de millores en tots els àmbits de la qualitat  de vida de les persones, incloent-t’hi el seu dret  a la privacitat i intimitat.

D’altre  banda amb  Cavall de Troya”com un instrument de gestió del canvi de les persones per introduir els objectius estratègics en una organització, proposa la implementació d’eines, com microprojectes de millora continua, que ajudin a superar la resistència  als canvis que presenten  bona part de les organitzacions.

Els treballs, el.laborats  per diferents professionals del nostre hospital  han estat defensats  pel Dr. Rami Qanneta, Director de GiPSS.

La XX Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial, celebrada aquest dijous 14 de juny a l’ Hospital Clínic, ha acollit diverses taules  rodones i debats  de la salut entorn a la temàtica Donant  valor a les persones: Organitzacions de Qualitat.